Terapi


Jeg arbeider terapeutisk med individuelle klienter og par og jeg veileder både gestaltterapeuter og i yrkeslivet for øvrig.

Jeg har begynt på en doktorgrad da jeg er spesielt opptatt av relasjoner og kvalitet i relasjoner og utvikler en modell over identitet, tilknytning og relasjonell kompetanse basert på min erfaring både privat og som terapeut. Denne interessen bruker jeg som terapeut og veileder i hvordan vi påvirker og påvirkes i ulike situasjoner og hva vi kan gjøre for å endre uhensiktsmessige tilpasninger.

Det er på grunn av slike uhensiktsmessige tilpasninger at man ofte søker terapi, fordi de lager problemer for oss i hverdagen. Dette kan være i form av konflikter, angst, søvnproblematikk eller at man rett og slett ikke vet hva som er galt. Det er bare noe man ikke er fornøyd med.

Som terapeut tror jeg på hvert enkelt menneskes muligheter innenfor de begrensninger livet bringer. Jeg tar utgangspunkt i en av gestaltterapiens læresetninger ”Enhver gjør så godt hun/han kan ut fra sine forutsetninger”. Terapi kommer fra gresk og betyr utvikling, så jeg liker å se muligheter og valg fremfor begrensninger og problemer. I enhver utfordring ligger muligheter for vekst!

Velkommen.


Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av cookies. mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til "tillat cookies" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker på "Godta" nedenfor så samtykker du til dette.

Lukke